Arad: FOTO Fotografii inedite realizate chiar de către ASR Sofia cu Crăciunul Regal de la Castelul de la Săvârșin

Mai multe fotografii inedite cu masa de Crăciun și bradul regal de la Castelul de la Săvârșin, din județul Arad, care au fost realizate decătre ASR Principesa Sofia, au fost postate pe pagina de internet a Familiei Regale, la adresa romaniaregala.ro, dar și pe conturile de Facebook ale Familie Regale și ASR Principesa Sofia.

Imagine

Pe pagina de internet a Familiei Regale, albumul foto poartă numele „Pădurea de aramă”.

Conform romaniaregala.ro, „Alteța Sa Regală Principesa Sofia a realizat un mic album cu fotografii de artă reprezentând bradul și masa de Crăciun de la Castelul Săvârșin, în acest an. Folosind doar lumina de la beculețele de brad și de la lumânările cu care masa a fost decorată, fotografiile Alteței Sale Regale compun cu expresivitate atmosfera misterioasă a unei păduri în noapte. Sofia a Romaniei Fotografie„.ASR Principesa Sofia este artist fotograf profesionist care are expoziții în toată lumea.

De Crăciun și Anul Nou, la Castel se află Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, alături de ASR Principesa Sofia și fiica acesteia, Elisabeta-Maria.

Regele Mihai spunea mereu că Săvârșin, unde Familia Regală are singura reședință privată din România, era locul său preferat.

Sursa foto: romaniaregala.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.