Arad: FOTO Mutare importantă. Tiberiu Dekany, în Platforma Social Liberală, condusă de către fostul ministru Ilan Laufer

Fostul viceprimar al municipiului Arad, Tiberiu Dekany, și fost membru important al PNL și ALDE, a părăsit ALDE și s-a înscris în Platforma Social Liberală (PSL), condusă decătre fostul ministru pentru start-upuri și mediul de afaceri din Gvernul PSD, Ilan Laufer.

Informația a apărut pe contul de Facebook al lui Ilan Laufer, care scrie că Tiberiu Dekany va coordona secretariatul general al PSL Arad. Mesajul a fost distribuit și pe contul de Facebook al lui Tiberiu Dekany.

Tiberiu Dekany a fost viceprimar al municipiului Arad în mandatul 2004-2008, din partea PNL. În momentul în care Călin Popescu Tăriceanu a plecat de la liberali, Tiberiu Dekany l-a urmat în ALDE. Tiberiu Dekany este și un conoscut monarhist, conducând Asociația Amicii Regelui Mihai și fiind un apropiat la Familiei Regale.

Și fostul vicepreședinte al ALDE Arad, Vasile Pacșa, a trecut la PSL, la fel ca și un membru din PSD Arad.

Conform lui Ilan Laufer, Platforma Social Liberală își propune să devină vocea businessului românesc în Parlamentul României. Suntem o formațiune deschisă către toți liderii care se unesc în jurul proiectului de țară România 10 în 10.

Echipa PSL Arad primește întăriri importante. Vasile Pacșa, fost vicepreședinte al organizației județene ALDE, s-a…

Publicată de Ilan Laufer pe Marţi, 21 ianuarie 2020

 

Publicată de Alexandru Tiberiu Dekany pe Marţi, 21 ianuarie 2020

 

Mesajul complet al postării lui Ilan Laufer

„Echipa PSL Arad primește întăriri importante. Vasile Pacșa, fost vicepreședinte al organizației județene ALDE, s-a alăturat Platformei Social Liberale împreună cu Tiberiu Dekany, din aceeași organizație, care va coordona secretariatul general al organizației noastre județene.

Vasile este unul dintre oamenii de afaceri de succes ai Aradului, un performer la nivel internațional care și-a dus afacerea în toate colțurile lumii. Ne bucurăm să-l avem alături și îl asigurăm de susținerea liderilor PSL.

Platforma Social Liberală își propune să devină vocea businessului românesc în Parlamentul României. Suntem o formațiune deschisă către toți liderii care se unesc în jurul proiectului de țară România 10 în 10.

#Romania10in10”