Arad: FOTO Urare de Crăciun inedită pentru Majestatea Sa Margareta

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, a avut parte o urare de Crăciun inedită la Castelul Regal de la Săvârșin, din județul Arad, acolo unde membrii Familiei Regale petrec Crăciunul și Anul Nou.

În fruntea celor mai cunoscuți colindători din vestul țării, Dubașii de la Săvârșin, care erau preferații Regelui Mihai I, s-a aflat primarul comunei Săvârșin, Ioan Vodicean, fost dubaș și el.

Într-un scurt discurs susținut în fața celor câteva zeci de persoane venite să asiste la momentul în care Dubașii de la Săvârșin colindă Familia Regală, primarul comunei Săvârin a mulțumit membrilor Familiei Regale pentru că aceștia continuă tradiția de a fi în mijlocul comunității de la Săvârșin, așa cum obișnuia să fie Regele Mihai I, iar la final i-a făcut Majestății Sale Margareta o urare care a declanșat ropote de aplauze și aclamații din partea celor prezenți.

„Vă urăm tuturor membrilor Familiei Regale ca să aveți parte de zile frumoase, chiar și ploaia de astăzi, asta înseamnă belșug pentru noi toți și să dea Dumnezeu ca să ajungem zile frumoase împreună, iar cea mai frumoasă și cea mai arzătoare dorință a noastră este ca într-o bună zi să vă colindăm la Cotroceni”, a declarat primarul comunei Săvârșin, Ioan Vodicean.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

La Castel se află Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, alături de ASR Principesa Elena, E.S. Alexander Phillips Nixon, ASR Principesa Sofia, ASR Principesa Maria și familia fratelui principelul Radu.

Regele Mihai spunea mereu că Săvârșin, unde Familia Regală are singura reședință privată din România, era locul său preferat.