Vicepreședintele PNL Regiunea de Vest, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a votat, duminică, la o secție de pe strada Posada din cartierul Aradul Nou, din municipiul Arad, acesta fiind însoțit decătre soția Ela și fiica Ana-Maria.

Imagine

ARADCU 00 GHEORGHE FALCA DUM24NOV

Arad: FOTO VIDEO: Europarlamentarul Gheorghe Falcă: "votul de astăzi nu este pentru un preşedinte, pentru că acela este deja bine definit"Vicepreședintele PNL Regiunea de Vest, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a votat, duminică, la o secție de pe strada Posada din cartierul Aradul Nou, din municipiul Arad, acesta fiind însoțit decătre soția Ela și fiica Ana-Maria.Falcă a declarat, la ieşirea de la urne, că nu a votat pentru un preşedinte, "pentru că acela este deja bine definit", ci pentru o "direcţie bună" a României.Vezi în linkul de mai jos declarația completă a lui Gheorghe Falcă.

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Gheorghe Falcă a declarat, la ieşirea de la urne, că nu a votat pentru un preşedinte, „pentru că acela este deja bine definit”, ci pentru o „direcţie bună” a României.

„Votul de astăzi nu este pentru un preşedinte, pentru că acela este deja bine definit. Votul de astăzi este un vot pentru noi, care ne va reprezenta de aici încolo în viaţă, să arătăm că am înţeles ce înseamnă să fii european, că am înţeles ce înseamnă să avem o direcţie bună în România. La fel, votul de astăzi înseamnă foarte mult pentru mesajul comunităţilor atât pentru ţară cât şi pentru Europa. Sunt sigur că de aici încolo reformele statului o să aducă bunăstarea oamenilor şi dezvoltarea economică, aşa cum este în Arad, să ajungă peste tot în ţară. Perspectivele sunt bune pentru România. Mesajul pe care noi l-am primit la Zagreb a fost unul foarte bun, de apreciere, pentru schimbările care s-au produs în România. Aşa cum poporul a schimbat în 26 mai direcţia României, aşa şi votul de astăzi va schimba direcţia în bine a României”, a mai declarat europarlamentarul Gheorghe Falcă.

În judeţul Arad, 387.990 de persoane cu drept de vot sunt înscrise pe listele permanente, pentru care au fost înfiinţate 437 de secţii de votare. Până la ora 12,00, conform BEC, prezenţa la urne a fost de 16,59%, sub cea naţională, de 19,4%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here