Arad: FOTO VIDEO Mii de flori împodobesc Piața Avram Iancu din centrul Aradului, în aranjamente florare desprinse parcă din basme

Spectacole de culoare și lumină, atmosferă de carnaval ca în Brazilia, mii de flori, aranjamente florale și concerte sunt câteva dintre ingredientele unui eveniment inedit care are loc în acest weekend la Arad. Pentru cei pofticioși există și zone cu mâncare.

ARADCU 00 SIMFONIA FLORILOR DE TOAMNA FLORI PRIMARIA MUNICIPIULUI ARAD SA19OCT

Spectacole de culoare și lumină, atmosferă de carnaval ca în Brazilia, mii de flori, aranjamente florale și concerte sunt câteva dintre ingredientele unui eveniment inedit care are loc în acest weekend la Arad. Pentru cei pofticioși există și zone cu mâncare.https://realitateadearad.net/index.php/2019/10/19/arad-foto-video-mii-de-flori-impodobesc-piata-avram-iancu-din-centrul-aradului-in-aranjamente-florare-desprinse-parca-din-basme/

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019

Mii de flori au invadat Piața Avram Iancu dincentrul Aradului, unde are loc Simfonia Florilor de Toamnă.

Pentru „îmbrăcarea“ zonei în parfum și culoare sunt folosite mii de fire de flori și verdeață precum: orhideea Vanda, hortensia, crini, garoafe, gherbera, monstera sau eucalipt. De asemenea, sunt decorați peste 200 de baloți colorați și două porți imense cu peste 1.000 de crizanteme la ghiveci, bostani și alte elemente decorative.

Totul spre încântarea vizuală și olfactivă a celor care vin la eveniment.

Pe lângă expozițiile florale, pe scena care este amenajată în Piața Avram Iancu au loc în fiecare seară, recitaluri de muzică ușoară și folk.

Printre invitați se numără o companie din Brazilia, Flowers Parade, care își desfășoară activitatea și în Franța, care aduce în Arad o parte din energia carnavalului brazilian. Astfel, 5 artiști stradali costumați în flori – gigant, iluminate cu leduri pe timp de noapte, vor dansa, în fiecare seară, pe ritmuri de samba și nu numai.

Zona desprinsă parcă din povești poate fi vizitată până duminică seara.