Arad: FOTO VIDEO Moment emoționant. Cine este intendentul Castelului Regal de la Sâvârșin

Moment emoționant pentru intendentul castelului regal de la Săvârșin.

ARADCU 00 ADRIAN NEAMT MI25DEC

Arad: FOTO VIDEO Moment emoționant. Cine este intendentul Castelului Regal de la SâvârșinMoment emoționant pentru intendentul castelului regal de la Săvârșin.Șef timp de 13 ani al Dubașilor, colindătorii preferați ai Regelui Mihai I, Adrian Neamț și-a primit foștii colegi în calitate de intendent al castelului.https://realitateadearad.net/index.php/2019/12/26/arad-foto-video-moment-emotionant-cine-este-intendentul-castelului-regal-de-la-savarsin/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 26 decembrie 2019

Șef timp de 13 ani al Dubașilor, colindătorii preferați ai Regelui Mihai I, Adrian Neamț și-a primit foștii colegi în calitate de intendent al castelului.

Ca în fiecare an, Familia Regală a României petrece sărbătorile de iarnă aici de la Săvârșin și nu e Ajun de Crăciun la castel, fără dubașii de la Săvârșin, care erau preferații Regelui Mihai I şi cei mai cunoscuți colindători din vestul ţării. Ceata dubaşilor a fost condusă chiar de către primarul comunei Săvârşin, Ioan Vodicean, fost dubaș și el.

Prezenţa dubaşilor la castel este o veche tradiţie, a declarat Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române. Regele Mihai spunea mereu că Săvârșin, unde Familia Regală are singura reședință privată din România, era locul său preferat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.