Arad: FOTO VIDEO Momentul cu video complet când ministrul Agriculturii, Petre Daea, primește cadourile: două torturi în formă de oaie, cravată cu oițe, papion cu văcuțe și jucării

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a petrecut ziua de naștere vineri seara la hotel Continental din centrul Aradului, acolo unde a ajuns cu echipa de campanie care o însoțește pe candidatul PSD la funcția de președinte al României, premierul demis Viorica Dăncilă, aflată în turneu prin vestul României.

ARADCU 00 MINISTRUL AGRICULTURII PETRE DAEA ZI NASTERE SA02NOV

Arad: FOTO VIDEO Video complet când ministrul Agriculturii, Petre Daea primște cadourile: torturi în formă de oaie, cravată cu oițe, papion cu văcuțe și jucăriiMinistrul Agriculturii, Petre Daea, și-a petrecut ziua de naștere vineri seara la hotel Continental din centrul Aradului, acolo unde a ajuns cu echipa de campanie care o însoțește pe candidatul PSD la funcția de președinte al României, premierul demis Viorica Dăncilă, aflată în turneu prin vestul României.

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Ministrul Petre Daea a împlinit 70 de ani.

Cu această ocazie, ministrul Petrea Daea a primit mai multe cadouri inedite, printre care două torturi în formă de oaie, unul din partea asociației agricultorilor și celălalt din partea organizației PSD Arad.

Premierul demis Viorica Dăncilă i-a spus că „domnule ministru, știm că sunteți vânător (…) și știm că vă placă veverițele (…)”, așa că i-a oferit un arc de jucărie și o veveriță de pluș

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Elena Intotero, i-a oferit
„(toiagul) păstorului, aici sunt bomboane pentru un mascul feroce, dacă tortul este persoanlizat, avem și o cravată personalizată pentru dumneavoastră cu oițe și pentru momente mai festive, avem un papion cu… văcuțe. (citind de pe cutia cu bomboane) pentru un bărbat capabil să îndeplinească toate dorințele și capriciile femeilor”.

„Când oi avea papionul la gât”, a replica imediat ministrul Agriculturii Petre Daea.

Președintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, i-a oferit o plachetă cu textul „Multe secole cu oaia, 70 de ani cu Daea”.

Cei prezenţi i-au cântat lui Daea „Mulţi ani trăiască!”.

Întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă seară la Arad, despre cele două torturi primite, Petre Daea a răspuns: ‘Am avut numai lacrimi!’.

„Le-am gustat cu lacrima respectului faţă de colegi”, a mai declarat ministrul Agriculturii Petrea Daea.

De altfel și din filmarea realizată la petrecere se vede că ministrul Petrea Daea este emoționat și lăcrimează, acesta declarând că „în seara aceasta îmi găsesc cu greu cuvintele, dar vă privesc pe toți cu ochii în lacrimi, să-i avem plini de bucurie pe data de 24”.