Arad: Ghinion maxim pentru un hoţ. A spart box unui jandarm aflat în misiune. Explicaţiile inedite ale hoţului

Ghinion maxim pentru un hoţ din Arad. Individul a spart în cursul nopţii de sâmbătă către duminică boxa unui jandarm chiar se afla chiar în misiune. Incidentul a fost anunţat, duminică, de către Jandarmeria Arad.

Jandarmul se afla la serviciu, când soţia l-a sunat pentru a-l anunţa că uşa uscătorului de la etajul 6 pare să fie spartă. După ce a anunţat dispeceratul inspectoratului că va merge să verifice, echipajul din care face parte jandarmu s-a deplasa către locul indicat.

Ajuns la faţa locului, jandarmul a realizat că locaţia spartă este tocmai spaţiul pe care el îl folosește. Intrând în încăpere a observat un bărbat, care sorta de zor sculele de pescuit şi alte lucruri aflate în încăpere.

Întrebat ce face înăuntru, acesta a răspuns că face curăţenie, neștiind că persona care l-a întrebat este chiar proprietarul spaţiului.

Cum acesta nu angajase nicio persoană să-i presteze astfel de servicii în miez de noapte, şi dacă ar fi făcut-o, cu siguranţă i-ar fi dat o cheie, nu l-ar fi lăsat să se chinuie cu şurubelniţa, individul a fost condus la poliţie şi este cercetat pentru tentativă de furt.

Sursa foto: Jandarmeria Arad Facebook