Arad: Imagini VIDEO de la accidentul cu microbuzul cu copii. Două fetițe de 8 ani au rămas internate în spital

Doi dintre copiii care s-au aflat în microbuzul implicat în accidentul de vineri din județul Arad au rămas internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

ARADCU 00 ACCIDENT MICROBUZ ISU ARAD VI22NOV COMPLET

Arad: Imagini VIDEO de la accidentul cu microbuzul cu copii. Două fetițe de 8 ani au rămas internate în spitalDoi dintre copiii care s-au aflat în microbuzul implicat în accidentul de vineri din județul Arad au rămas internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Este vorba despre două fetițe de 8 ani, care sunt internate la chirurgie și ortopedie pediatrică pentru că au contuzii abdominale.Un microbuz școlar în care se aflau 16 copii cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani a fost implicat, vineri, într-un accident care a avut loc în județul Arad.La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri. Intervenția este condusă chiar de către inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, lt.col. Cristian Gârbău.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 22 noiembrie 2019

Este vorba despre două fetițe de 8 ani, care sunt internate la chirurgie și ortopedie pediatrică pentru că au contuzii abdominale.

Un microbuz școlar în care se aflau 16 copii cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani a fost implicat, vineri, într-un accident care a avut loc în județul Arad. Micuții au primit asistență psihologică la fața locului. Pentru că aveau lezuni minore, 7 copii au fost transportați la spitalul județean din Arad pentru mai multe investigații medicale.

Accidentul a avut loc în comuna Ghioroc, iar copiii care se aflau în microbuz mergeau către școală. Un șofer de 40 de ani, care a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, a intrat in coliziune microbuzul școlar care se deplasa pe DJ 708/B. În microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 7-9 ani.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri. Intervenția este condusă chiar de către inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, lt.col. Cristian Gârbău. Copiii au fost speriați de incidentul prin care au trecut. Cei mai mulți au primit consiliere psihilogică de la psihologul ISU Arad, lt. col. Gabriela Vancu.

„7 minori, 4 băieți și 3 fete, cu vârste cuprinse între 7-9 ani vor fi transportați la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe Arad”,  a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

„Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că azi, în jurul orei 8,45, un bărbat de 40 de ani, din Arad, a efectuat o manevră de mers înapoi fără a se asigura, intrând in coliziune cu un microbuz transport școlar care se deplasa pe DJ 708/B, sens de mers Șiria-Păuliș, condus de un bărbat de 54 de ani din  Ghioroc. În microbuz se aflau 16 copii cu vârste între 7-9 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

POlițiștii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.