Arad: Incediu ciudat pe un câmp de la marginea Aradului. Ce au descoperit pompierii

0
1

Două mașini au luat foc, miercuri seara, pe un câmp de la marginea municipiului Arad, cu ieșire de pe strada Orizontului.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu o autospecială de stingere și 5 subofițeri, într-o zonă limitrofă a municipiului Arad, pe un câmp pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o mașină. În momentul sosirii echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la partea din față a mașinii, la compartimentul motor, violent și propagat în interiorul mașinii. A fost stins în circa 10 minute”.

„Ca urmare a cercetărilor făcute la fața locului s-a stabilit ca și cauză probabilă a incendiului efectul termic. În speță, încercând ca să remorcheze o altă mașină, motorul a fost supraîncins, iar plasticurile de la grila radioator și grilele de aerisire au luat foc”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Conform unor informații, cel puțin 1 dintre mașini nu era înmatriculată, însă acest lucru nu înseamnă neaparat o problemă pentru că mașinile nu se aflau pe un drum public.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad