Arad: înghesuială la ștrand și în piețe. Un control s-a lăsat cu amenzi

Polițiști, jandarmi, angajați ai Inspectoratului pentru Situații de urgență, inspectori de la Direcția Sanitar Veterinară și Protecția consumatorului au desfășurat o acțiune de amploare, principalul scop fiind cel de a verifica dacă sunt respectate regulile impuse de starea de allertă, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Piețele din Arad au fost primele pe lista controlului, iar lucrurile nu au stat tocmai bine, ținând cont că oamenii nu respectă distanțarea socială necesară pentru a fi în siguranță.

La ștrandul din Arad intrarea se face pe baza unei declarațoo în care cei care vor să se răcorească acolo își lasă numele și numărul de telefon. În plus, tuturor celor care intră li se ia temperatura. Pe de altă parte, aglomerația a fost și acolo mare, așa că nu a prea putut fi vorba de distanțare socială. O situație asemănătoare a fost și pe plaja de la Ghioroc, care s-a aglomerat rapid. 

În urma verificarilor din ultimele 24 de ore, în judetul Arad au fost aplicate 1781 de sanctiuni în valoare de 821.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.