Arad: Intervenție dificilă a pompierilor pentru a scoate victima unui accident de motociletă dintr-o pădure de lângă Arad

O persoană a fost rănită, duminică, într-un accident de motociletă. Accesul salvatorilor este îngreunat din cauza terenului accidentat care nu permite accesul nici măcar cu mașini de teren.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Detașamentul de Pompieri Arad, intervine, acum, în localitatea Ghioroc, în sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Șiria, pentru scoaterea unei persoane din pădure, victimă a unui accident de motocicletă”.

„Persoana prezintă posibil fractura la unul din membrele inferioare. Drumul este inaccesibil pentru ambulanță. Se intervine cu o autospeciala de teren 4×4, o autoșenilată 8×8 și 4 subofiteri. Echipajele au ajuns la locul intervenției, deplasarea până la victimă se va face cu autoșenilata. Terenul nu permite deplasarea nici cu autospeciala de teren”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto: arhivă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad