Arad: Jandarmerița omorâtă pe trecerea de pietoni, comemorată într-un mod special de către jandarmii din Arad

Jandarmii din Arad au marcat, vineri, momentul în care colega lor, maior Irina Airinei dincadrul Școlii militare de subofițeri jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni, iar fetița ei a fost grav rănită.

O mașină a Jandarmeriei Arad, care se afla în misiune în centrul orasului, a oprit în fața Catedralei Ortodoxe, fix la ora 14 22 minute. Timp de 30 de secunde au pornit girofarele în amintirea jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni. Toate mașinile Jandarmeriei au ieșit pe teren cu poza colegei lor moartă în cumplitul accident. Comemorări smiliare au avut loc în toate subunitățile de jandarmi din județ.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Daniel Monoranu, „acest moment este dedicatcolegei nostre, Maior Irina Airinei, fost ofițer din cadrul Școlii militare de subofițeri jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni. Ora 14.22 este ora la care, în urmă cu câteva zile, Irina a decedat în condiții tragice, iar fiica acesteia a fost grav rănită.
Nu putem, decât să ne imaginăm ce e in sufletul familiei Irinei în aceste momente grele! Nu putem, decât să ne imaginăm ce răspunsuri va primii fetița ei la întrebarea ,,unde este mama mea?””.

„Întreaga familie a Jandarmeriei este alături de familia Irinei în aceste momente grele și transmite pe această cale sincere condoleanțe și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Daniel Monoranu

La sediul Jandarmeriei Arad, a fost ținut un moment de reculegere.