Arad: Jandarmii din Arad, măsuri speciale de Anul Nou. Ce mesaj vă transmit

Jandarmii din Arad acționează cu efective mărite în minivacanța de Anul Nou (până pe data de 2 ianuarie), atât în misiunile de menținere și asigurare a ordinii publice, cât și în misiunile de pază și protecție a instituțiilor publice pe care le au în competență, fiind pregătiți să intervină pentru combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.adj. Daniel Monoranu, pentru siguranța arădenilor, patrulele de jandarmi vor acționa independent și în sistem integrat, cu dispozitive adaptate nevoilor operative și se va avea în vedere prevenirea infracțiunilor stradale și descurajarea faptelor antisociale.

În această perioadă sunt intensifica acțiunile specifice de combatere a comercializării și folosirii ilegale de dispozitive pirotehnice, atât în municipiul cât și în județul Arad.

Jandarmii vor răspunde, la apelurilor venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și recomandă cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, daca sunt însoțiți de copii, să îi supravegheze permanent și să acorde o atenție sporită asupra
bunurilor și obiectelor personale.