Arad: Mai funcționează un singur centru pentru cererile pentru ajutorul la încălzire

În municipiul Arad mai funcționează un singur centru pentru preluarea cererilor pentru ajutorul la încălzire, a anunțat, luni, Primăria Municipiului Arad.

Peluarea cererilor a debutat la mijlocul lunii octombrie, iar de atunci și până acum în oraș funcționau 5 centre, la care erau arondate mai multe cartiere.

Conform municipalității, începând cu data de 21 noiembrie 2018, activitatea de preluare a cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor se desfăşoară într-un singur centru, mai exact cel situat pe strada Calea Radnei, Nr. 250.

Până în data de 20 martie 2019 acest centru va fi deschis de luni până joi
între orele 8:00 – 17:00 și vineri între orele 8:00 – 14:00.

Pentru sezonul rece noiembrie 2018-martie 2019, formularul de cerere şi declaraţia pe proprie răspundere este unic pentru toate tipurile de încălzire (energie termică, energie electrică, gaze natuarale, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri). Tipul de încălzire se evidenţiază prin cerere, prin bifarea căsuţei aferente fiecărui tip de încălzire.

Venitul net maxim pentru care se poate depune cererea este de 615 lei, lunar/persoană, la încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică şi lemne, de 1300 lei/persoană la încălzirea locuinţei cu energie termică.