Arad: Mai multe persoane, la comemorarea polițistului din Timiș, împușcat mortal în timp ce era în misiune, organizată de un mare grup de trafic de pe Facebook, AradTraffic

Mai multe persoane din Arad au participat, luni, în jurul orei 16, la crucea din fața Inspectoratului de Poliție Județean Arad, la comemorarea polițistului din județul Timiș, care a fost împușcat mortal în timp ce se afla în misiune.

Oamenii au adus cu ei o fotografie cu polițistul care a murit, lumânări și candele.

Evenimentul a fost convocat decătre unul dintre cele mari și și cunoscute grupuri de trafic de pe Facebok din Arad, AradTraffic, înființat chiar decătre un agent de la Poliția Rutieră.

Adi Vlad Rus, din partea grupului AradTraffic

Este mobilizare pe grupurile de trafic de pe Facebook, ca urmare a uciderii polițistului din Timiș. Unul dintre cele mai mari grupuri de trafic de pe Facebook, din vestul țării, Radar Arad, a anunțat că „din cauza nefericitului eveniment în care un polițist din Timișoara a fost ucis de un urmărit internațional prin împușcare, echipa Radar Arad a luat hotărârea de a șterge toate postările ce includ filtre de poliție în municipiu sau județ, până când individul va fi prins”.

Mesajul este promovat și pe un alt grup foarte mare și cunoscut, AradTraffic, înființat chiar decătre un agent de la Poliția Rutieră, care spune că a atras atenția de mai multe ori că asemenea postări nu sunt utila sau constructive.

Arad: Arădenii, așteptați în număr cât mai mare, luni, ca să aprindă lumânări în fața sediului Poliției Arad, în memoria polițistului din Timișoara, omorât în misiune

Arad: Măsuri speciale la Arad, după uciderea polițistului din Timișoara: fără postări cu locurile în care sunt filtre de poliție

Arad: Polițiștii din Arad, moment de reculegere în memoria polițiștului din Timișoara, omorât în misiune

Toți polițiștii din Arad, un moment de reculegere

Toți polițiștii din Arad au păstrat, luni, la ora 12.00, un moment de reculegere în memoria colegului lor din Timiș, care a fost împușcat mortal în timp ce era în misiune. Momentele de reculegere au fost ținute în fața sediului Poliției Județene, unde au fost aprinse candele și au fost pornite sirenele de pe mașinile de poliție, dar și în fața tuturor sediilor de poliție din județ. Polițiștii, care erau în misiune în acel moment, au tras mașinile pe dreapta pentru 1 minut și au pornit sirenele.