Arad: Mai multe proteste pentru 15.15.15. Printre protestari: un studio de video chat, un magazin de tâmplărie PVC, o spălătorie auto sau o măcelarie

Și la Arad, câteva companii au anunțat că susțin protestul de 15 minute pentru autostrăzi, chiar în județ protestul este de mai mică. În zona Aradului există autostradă care merge până în vestul Europei.

Printre protestatari, proprietarul unui cunoscut magazin de tâmplărie PVC a declarat că oprește activitatea și a cerut șoferilor să tragă pe dreapta la ora 15.

Un magazin de motocilete, echipamente și accesorii a anunțat că este închis timp de 15 minute pentru că, spun reprezentații magazinului vor să ajungă repede la magazinele din Bacau si Iasi, si pentru ca vor sa deschidă si alte magazine in Moldova.

O mare spălătorie auto a anunțat că se alătură campaniei „România vrea autostrăzi” și își oprește activitatea la ora 15:00, pentru 15 minute.

Un cunoscut studio de videochat susține protestul și a anunțat pe contul său de Facebook că și-a setat alarma iar in data de 15 martie la ora 15:00 oprește activitatea timp de 15 minute.

Protestul mai este susținut de mare dezvoltator imobiliar care are cartier rezidențial privat și îi îndeamnă pe toți să se oprească timp de un sfer de oră.
Un mare magazin de vinuri a anunțat că este în grevă, iar o măcelărie din centrul orașului este închisă în perioada protestului de 15 minute.

Sursa foto: România vrea autostrăzi Facebook