Arad: Managerul Spitalului Județean Arad, Florina Ionescu, a dezvăluit că a fost infectat cu noul coronavirus

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, a dezvăluit într-un comunicat de presă că a fost infectată cu noul coronavirus.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, a dezvăluit într-un comunicat de presă că a fost infectată cu noul coronavirus.

Informația apare într-o informare în care se arată că managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, împreună cu Directorul de Îngrijiri, asist.lic. Otilia Popa și cu Directorul Medical dr. Mircea Onel au discutat cu o parte a pacienților de pe secțiile Spitalului Covid-19 din Grădiște, precum și cu personalul medical aflat la serviciu.

Florina Ionescu spune că a intrat în saloane, la pacienți cu COVID-19 pentru a afla, direct de la ei, dacă întâmpină probleme în ceea ce privește calitatea actului medical sau vizavi de comportamentul medicilor, asistentelor ori infirmierelor.
Mangerul spitalului mai spune că a găsit pacienți mulțumiți care, deși trec prin momente deosebit de grele, au speranță în ziua de mâine și au încredere în personalul medical, dar a găsit la Spitalul Covid-19 și un colectiv medical unit, în slujba pacientului.

„Am văzut oameni cu speranță de vindecare. Înțeleg situația prin care trec deoarece, și eu am fost infectată și știu ce presupune lupta cu acest virus deosebit de contagios”, a mai declarat ec. Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Managerul spitalului va merge și pe secțiile COVID-19 din incinta clădirii din Piața Mihai Viteazu.