Arad: Măsuri mai blânde pentru bărbații implicați în răfuiala interlopă din Arad. Și totuși, unul e mai liber decât celălalt

Cei 2 bărbați din Arad anchetați dupăce l-ar fi împușcat pe un alt bărbat în plină stradă pot părăsi domiciliile, unde fuseseră plasați în arest. Magistrații Tribunalului Arad au decis ca lui Alin Iovănuț și Florin Malița să le fie schimbată măsura din arest la domiciliu în control judiciar, ceea înseamnă că pot părăsi locuințele.

Suspecții au mai multe obligații, printre care să se prezinte în fața organelor de cercetare, să nu părăsească România fără aprobarea autorităților și să nu comunice cu victima.

Cei doi, care au fost și arestați preventiv la începerea cercetărilor, sunt acuzați că l-ar fi împușcat pe Daniel Dragoman. Incidentul a avut loc pe data de 1 octombrie, chiar în plină stradă, în cartierul Confecții. Cu toții sunt cunoscuți în lumea interlopă din zonă. Arma folosită nu a mai fost găsită nici acum.

În realitate însă doar Alin Iovănuț se va bucura de libertate mai mare, pentru că Florin Malița este cercetat și în megafurtul celor 414 tone de cupru, unde măsura arestului la domiciliul este în vigoare și în acest moment.