Arad: Meditații gratuite pentru bacalaureat, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

0
2

Elevii declasa a 12-a din Arad beneficiază de pregătire gratuită pentru bacalaureat oferită decătre Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad.

Materiile la care tinerii se pot pregăti sunt matematică și limba și literatura română, iar pregătirea se face cu profesorii universității de stat din Arad.

Când și unde

Pregătirea pentru limba română va avea loc în fiecare vineri între orele 14-16 și sâmbătă între orele 9-11, iar pentru matematică, în fiecare miercuri între orele 18-20 și sâmbăta între orele 11-13.

Conform rectorului UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile, cei care doresc să participe sunt așteptați în Complexul M al universității, situat în Micălaca, zona 300, strada Elena Drăgoi, nr.2-4.

„Profesorii de la universitatea noastră au decis să vină în sprijinul elevilor de liceu pentru a-i ajuta la unul din cele mai importante examene, bacalaureatul. Susțin această inițiativă pentru că, în opinia mea, o instituție de învățământ superior, trebuie să fie un furnizor de educație. Mă bucur că putem oferi, în mod gratuit, acest ajutor absolvenților de clasa a XII-a și îi așteptăm la pregătire, la universitatea noastră”, a mai declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.