Mai multe persoane publice din Arad au luat atitudine față de decizia Consiliului Național al Audiovizualului de a suspenda emisia REALITATEA TV, joi, între orele 19.00 și 19.10, și susțin postul de televiziune, acuzând că la mijloc se află un „abuz al pesediștilor care stăpânesc fără scrupule instituțiile statului”, iar despre televiziunea REALITATEA TV spun că este „una dintre puținele care mai spun adevărul în România, care demască abuzurile, ticăloșia PSD și a instituțiilor care îl servesc orbește pe Dragnea”.

PSD a dispus suspendarea emisiei Realitatea TV, pentru 10 minute, datorită relatării violențelor Jandarmeriei la…

Publicată de Iustin Cionca pe Marţi, 15 ianuarie 2019

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a postat pe contul său de Facebook că „PSD a dispus suspendarea emisiei Realitatea TV, pentru 10 minute, datorită relatării violențelor Jandarmeriei la mitingul din 10 august. Poate urma retragerea licenței și desființarea acestei televiziuni care îl supără pe Liviu Dragnea, una dintre puținele care mai spun adevărul în România, care demască abuzurile, ticăloșia PSD și a instituțiilor care îl servesc orbește pe Dragnea. Sunt solidar cu Realitatea TV, pentru că libertatea de exprimare, chiar dacă deranjează pesediștii lui Dragnea, este un drept câștigat de români prin vărsare de sânge, la revoluție!”

„PSD a confiscat 10 minute din timpul de emisie al Realitatea TV. Aceste zece minute sunt confiscate din democrație, implicit din viața și libertățile fiecărui român, printr-un abuz al pesediștilor care stăpânesc fără scrupule instituțiile statului! Susțin cauza Realitatea TV, pentru că susțin dreptul românilor de a fi corect informați și de a trăi într-o țară liberă!”, a scris pe contul său de Facebook primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

PSD a confiscat 10 minute din timpul de emisie al Realitatea TV. Aceste zece minute sunt confiscate din democrație,…

Publicată de Gheorghe Falca pe Marţi, 15 ianuarie 2019

Mesajele au atras multe reacții de susținere pentru REALITATEA TV.