Arad: Metoda inedită prin care s-a „rezolvat” problema parcărilor din Arad. Poliția Locală a luat imediat măsuri

La Arad, s-a găsit o metodă ușoară și inedită de a rezolva problema parcărilor din oraș. Dupăce polițiștii locali din Arad au aplicat, zilele trecute, 10 amenzi de 3.030 lei, cele mai multe, pentru nerespectarea indicatorului „oprierea interzisă” de pe Calea 6 Vânători, din zona intersecție cu Calea Aurel Vlaicu, miercuri, agenții au constatat că indicatorul rutier a dispărut peste noapte.

La Arad, s-a găsit o metodă ușoară de a rezolva problema parcărilor din oraș. Dupăce polițiștii locali din Arad au aplicat, zilele trecute, 10 amenzi de 3.030 lei, cele mai multe, pentru nerespectarea indicatorului „oprierea interzisă” de pe Calea 6 Vânători, din zona intersecție cu Calea Aurel Vlaicu, miercuri, agenții au constatat că indicatorul rutier a dispărut peste noapte.

Așa că, în lipsa indicatorului rutier, șoferii sperau să poată parca liniștiți cum și unde au chef.

Nu le-a prea mers însă, pentru că și în aceste condiții, polițiștii locali au mai aplicat 2 sancțiuni pentu oprire neregulamentară, în cuantum de 580 lei.

De asemenea, Poliția Locală Arad au semnalat Primăriei Municipiului Arad necesitatea reamplasării indicatorului, zona urmând să fie în continuare în atenția polițiștilor locali, care spun că vor aplica sancțiuni pentru fapte de natură contravențională privind nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice.

Sursa foto: Poliția Locală Arad