UPDATE.Arad: Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, și-a dat demisia din funcția de ministru

0
4

Ministrul Apărării Naționale, care este și senator PSD Arad, a declarat, luni, că și-a depus demisia din funcția de ministru al Apărării.

Aradul a pierdut un ministru, despre care mass media centrale, scriau că era apreciat nu doar nivel naținal, ci și internațional.

Conform agenției de presă AGERPRES, Mihai Fifor susține că vrea să întărească echipa PSD pentru a pregăti următoarele alegeri.

Mihai Fifor: ministru al economiei, de 2 ori ministru al Apărării Naționale și prim-ministru interimar

Mihai Fifor a mulțumit colegilor din PSD, președintelui Liviu Dragnea și premierului pentru încrederea pe care i-au acordat-o în două rânduri: odată ca ministru al Economiei şi odată ca ministru al Apărării Naţionale.
Mihai Fifor a fost și prim ministru interimar înaintea actualului premier.

Declarația completă a lui Mihai Fifor

„Înainte de toate, vreau să spun că am prezentat şi colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului preşedinte Dragnea, mulţumiri pentru susţinere şi pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în două rânduri: odată ca ministru al Economiei şi odată ca ministru al Apărării Naţionale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun şi sper că n-am înşelat încrederea nimănui. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă. Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni şi am considerat ca pot să merg în echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. Cred că e nevoie să întărim echipa şi să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante. Prin urmare, am rugat-o şi pe doamna prim ministru şi pe domnul preşedinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul şi să pot să merg la partid să mă implic foarte serios”, a declarat Mihai Fifor la Parlament, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Mass media centrale vehiculau numele lui Mihai Fifor pentru remaniere în condițiile în care presa de la București susținea că acesta ar fi semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea. Mihai Fifor a negat acest lucr mereu, iar scrisoarea sau semnătura nu au mai apărut niciodată.
Mihai Fifor rămâne senator PSD Arad în continuare.

Știre în curs de actualizare.