Arad: O inedită expoziție de artă, care reunește 8 artiști, se deschide, sâmbătă seara, la Muzeul de Artă din Arad 

O inedită expoziție de artă, care reunește 8 artiști, se deschide sâmbătă seara la Muzeul de Artă din Arad. 

Anamaria Șerban, Diana Serghiuță-Popa, Onisim Colta, Rudolf Kocsis, Laurian Popa, Cosmin Moldovan, Iosif Stroia și Adrian Sandu se reunesc într-o expunere densă, cu lucrări noi și vechi, ce fac un racord în timp și în istoria lor personală, dar în același timp marchează un moment nou în istoria grupului, denumit, fellinian, „E La Nave Va”, declară curatorul expoziței, Simona Vilău.   

Firul roșu de legătură este reprezentat de faptul că cei 8 artiști trăiesc și lucrează încă sau vor lucra întotdeauna în Arad, sunt prieteni care se vizitează și comunică în mod continuu.

De vârste diferite, cu preocupări și stiluri variate, cei opt artiști expun pictură, desen și sculptură într-un ritm alert, de câteva ori pe an, în diverse spații și formate (tehnico-numerice), cu scopul de a-și marca propriul loc în arta contemporană, prin intensitatea și constanța cu care apar pe simeze. 

Expoziția, care se deschide sâmbătă, 14 decembrie, la ora 18, la Muzeul de Artă din Arad, de pe (str. Gheorghe Popa de Teiuș 2-4, etaj II) poate fi vizitată până pe data de 30 ianuarie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.