O tânără de 16 ani din Arad a pus pe jar poliția și familia, susținând că în cursul nopții de vineri către sâmbătă era urmărită de un bărbat înarmat cu o sabie și cu un pistol. Primele cercetări arată însă că tânăra și-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei.

Polițiștii din Arad au intrat în altertă după ce vineri la ora 23.36 o femeie a sunat la 112 sesizând faptul fiica ei, Fernanda-Anamaria Moisa, de 16 ani, a sunat-o și i-a spus că este urmarită de un bărbat înarmat cu sabie și pistol.

La nivelul Inspctoratului de Poliție Județean Arad s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ordine publică și alte structuri, fiind dată în consemn fotografia minorei tuturor patrulelor din teren.

În jurul orei 0,23, respectiv 0,29, operatorul 112 a reușit să ia legătura cu minora, care i-a spus că este speriată, aleargă de urmăritor și se află în cartierul Gai. Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineața acestei zile, în jurul orei 7,20.

La prima vedere și din declarația dată, minora nu a fost victima vreunei infractiuni, cercetările relevând că aceasta și-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei.

Tânăra a fost condusă la sediul Poliției Arad pentru a fi predată familiei, fiind sancționată conform legii.