Arad: O turmă din 5 capre, la plimbare prin centrul Aradului

O turmă formată dincinci capre s-a plimbat nestingherită pe o stradă centrală din Arad. Un om care trecea prin zonă le-a filmat, iar imaginile au ajuns pe Facebook, unde au generat numeroase comentarii.

Cele 5 căprițe au fost filmate pe strada Episcopiei din centrul municipiului Arad, însă au putut fi văzute și pe străzile Eftimie Murgu și Academia Teologică.

Imaginile au fost postate pe grupul de Facebook ‎Info Trafic Arad – Oficial ✔️ și au atras numeroase comentarii.

Unii dintrecei care au văzut imaginile se amuză și spun că sunt capre din Anglia pentru că circulă pe partea stângă a drumului, în vreme ce un alt bărbat a scris că Aradul este „un oras care depășește orice asteptare! Animalele traiesc intr o armonie continua cu populatia!”.

Un alt internaut spune că „mai bine animale pe străzi decât drogați și curve la tot colțul străzii”.

În final, animalele au fost oprite decătre poliția locală care le-a găsit adopost temporar, dar agenții fac apel la proprietar să vină să își recupereze animelele, chiar cu riscul primirii unei amenzi.

Nu este pentru prima dată când animale de fermă ajung în centrul Aradului, pe unde s-au mai plimbat în voie vaci și măgari, iar într-un mare cartier de blocuri de lângă autostrada Arad-Timișoara sunt perioada dese în care porcii și caii se plimbă liberi.

Sursa foto: Ruben Vesa‎Info Trafic Arad – Oficial ✔️