O zonă inundabilă din Arad ar putea avea probleme, dupăce persoane neindentificate încă au furat toate cablurile de la panourile electrice care alimentează pompele stației de pompare din zonă.

Incidentul a avut loc la Stația de pompare ape uzate nr. 10 de pe strada Cocorilor, care, din cauza incidentului, este momentan nefuncțională, a anununțat, vineri, Compania de Apă Arad.

Angajații Companiei verifică starea pompelor de la stațiile din municipiu în fiecare dimineață și seara, însă la controlul de vineri au descoperit gratiile de la fereastra imobilului tăiate iar înăuntru, panourile electrice distruse. Cel mai probabil cablurile au fost furate pentru a se scoate cupru. Conform unor estimări, din materialele furate, hoții pot scoate până la 300 de lei.

În acest moment se evaluează paguba iar în zonă au fost aduse vidanje și motopompe până vor fi refăcute panourile electrice care să asigure funcționarea stației de pompare ape uzate.

A fost sesizată și Poliția Municipiului care a început o anchetă.
Compania de Apă estimează că refacerea stației durează până a 4 zile.

Deși s-au luat măsuri, Compania de Apă Arad cere scuze în eventualitatea în care în zonă ar putea apărea probleme datorită nefuncționalității stației de pompare a apelor uzate.

Sursa foto: Compania de Apă Arad