Arad: Panică în centrul Aradului. Mai multe persoane evacuate dintr-un bloc din cauza unui incendiu

A fost panică, vineri, seara într-un bloc de pe Bulevardul Decebal numărul 25 din centrul municipiului Arad, dupăce un incendiu a cuprins un apartament aflat la etajul 3 al clădirii. Mai multe persoane au fost evacuate decătre pompieri, iar altele au ieșit singure din clădire.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns imediat la fața locului.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „a intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 1 de Intervenție și salvare la înălțime, 1 SMURD și autospeciala de prima intervenție și comandă”.

ARADCU ISU ARAD VI26OCT

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 26 Octombrie 2018

„În momentul sosiriie echipajelor de intervenții, incendiul ardea generalizat, violent, într-una dintre camerele apartamentului. Incendiul se manifesta violent în interiorul unui apartament la etajul 3. Concomitent cu operațiunile de stingere s-a trecut la evacuarea persoanelor de la etajul 4, apartamentele fiind complet inundate cu fum. Au fost evacuate 3 persoane, intoxicate cu fum și predate echipajelor SMURD și Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Persoanele din apartamentul incendiat – o mamă cu o fetiță – s-au autoevacuat. Incendiul a fost stins în 30 de minute”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Practic toate cele 16 apartamente au fost afectate, unele de fum, altele de apa folosită pentru stingerea incendiului.

Pompierii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad