Arad: Peste 100 de companii din industria organizării de evenimente, la cel mai mare târg de nunți din vestul țării, Petreceri de Vis

0
1

Peste 100 de companii din industria organizării de evenimente din România și străinătate și-au confirmat participarea la cea de 15-a ediție a celui mai mare târg de nunți din vestul țării, Petreceri de Vis, care are loc la Expo Arad în perioada 1-3 februarie, a anunțat, luni, conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, care organizează manifestarea.

Târgul are oferte speciale pentru rochii de mireasă, costume de mire, servicii foto-video, aranjamente florale, decorațiuni și multe altele.

Cele mai răsfățate vor fi viitoarele mirese care își pot alege rochia din cel puțin 300 de modele expuse de cei 15 furnizori.

Conform președintelui Camerei de Comerț Arad, Gheorghe Seculici, târgul este cel mai important eveniment de profil din zonă, care reușește să atragă atenția expozanților din județele Timiș, Cluj, Caraș Severin, Bihor sau din Szeged- Ungaria, iar potențialul de dezvoltare al acestuia este unul ridicat, așa că fiecare ediție aduce îmbunătățiri vizibile, pentru a fi o experiență frumoasă atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori.

Simultan, alături de Petreceri de Vis 2019, va avea loc târgul de turism Sejururi de Vis, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu touroperatorul Prestige Tours, în cadrul căruia vizitatorii vor regăsi oferte speciale de tip Early Booking, reduceri considerabile valabile doar pe perioada evenimentului, și destinații de vacanțe de vis.

Târgului poate fi vizitat Vineri, 1 februarie între orele 13:00-20:00, Sâmbătă, 2 februarie: între orele 10:00-20:00, iar Duminică, 3 februarie între orele 10:00-18:00

Mai multe informații, găsiți pe contul de facebook al manifestării.