Polițiștii din Arad caută în aceste momente o persoană, care, dupăce a accidentat mortal un tânăr și a lovit un alt tânăr, a fugit de la locul accidentului.

Conform purtătorului de cuvânt al POliției Arad, Lorena Radu, „din primele cercetări efectuate la fata locului s-a stabilit ca la data de 27 Ianuarie in jurul orei 23. 20, o persoana necunoscuta în timp ce conducea o mașină pe D.J. 708/B directia Covasânț—Ghioroc, a surprins și accidentat doi tineri, de 19 și 22 de ani, care, în calitate de pietoni se deplasau pe partea dreapta a părții carosabile. Ca urmare a evenimentului rutier, tânărul de 22 de ani a decedat, iar cel de 19 ani a fost accidentat ușor”.

„După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, efectuându-se verificări în vederea identificării lui.
Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ucidere din culpa, vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentului”, a mai decalarat purtătorul de cuvânt al POliției Arad, Lorena Radu.