Arad: Polițistul acuzat de contrabandă, arestat preventiv. În mașină, circa 110.000 de pachete cu țigări de contrabandă, care pe piața neagră valorează peste 1 milion de lei

Polițistul Sergiu Mârza, dincadrul Serviciului Rutier din Arad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru contrabandă, sâmbătă după masă, dupăce judecătorii Judecătoriei Arad au admins propunerea înaintă de procurorii dincadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Anchetatorii au găsit într-o dubiță în care se afla polițistul 220 de baxuri cu circa 110.000 de pachete cu țigări de contrabandă, a căror valoare pe piața neagră este de peste 1 milion de lei.

Inițial, agentul fusese reținut în cursul nopții de vineri către sâmbătă, pentru trafic cu țigări.

Conform unor informații din rândul anchetatorilor, cercetările au început după ce s-au autosesizat polițiștii din Nădlac și cei din municipiul Arad.

Conform unor informații din rândul anchetatorilor, cercetările au început după ce s-au autosesizat polițiștii din Nădlac și municipiul Arad, iar în poliție existau informații inclusiv asupra transportului prins în flagrant.

Polițiștul, care este cercetat și disciplinar, este este angajat în poliția din Arad din 2006.