Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad este confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Pompierul este internat în spital, iar starea lui este bună.

Alți 3 colegi din aceeași tură sunt în izolare la domicilii. Aceștia nu au simptome specifice COVID-19.

Un alt pompier, de la o subunitate din județ, se află în izolare la domiciliu, după ce soția sa este confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus. Rezultatul testului pentru pompier nu au sosit deocamdată.

UPDATE

„În data de 13.04.2020 la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile GOLDIȘ” Arad există un angajat confirmat în urmă testării pentru COVID 19. Testarea s-a făcut pentru că persoană în cauză acuza simptome specifice. Rezultatul testării a fost primit ieri, 12.04.2020.  Pompierul nu face parte din subunitățile de intervenție. Inspectorul șef a ordonat intrarea în izolare a altor 3 angajați, contacti direcți. A fost declanșată si o anchetă epidemiologică. Tot la nivelul inspectoratului mai exista un angajat, izolat la domiciliu în urma confirmării cu COVID 19, a unui membru al familiei”, a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.