Președinele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad și șeful campaniei pentru prezidențialele din județ, își atenționează colegii din partid și spune că rezultatul alegerilor este o lecție pe care și PNL trebuie să o învețe ca să nu pățească la fel ca PSD și își atenționează colegii liberali că românii au așteptări mari de la ei.

Conform președintelui Consiliului JUdețean Arad, Iustin Cionca, rezultatul alegerilor „este o lecție pentru PNL care va trebui să schimbe situația din țară și să facă o altfel de politică decât PSD. Polițiticenii PNL ar trebui să învețe din ceea ce li s-a întâmplat celor de la PSD-ALDE când au fost la guvernare. Și anume să facă o politică pentru oameni, nu o politică pentru propriul lor interes. Eu sunt sigur că PNL asta va face. (redactor: vă atenționați colegii care vor conduce România?) … Da, ne atenționăm colegii, pentru că evident, toți românii au așteptări de la noi și fiecare dintre colegii mei trebuie să facă lucrurile în așa fel încât oamenii să fie mulțumiți de noi”.

„Ne așteaptă alegerile locale, pornim cu un rezultat foarte bun, a treia victorie consecutivă”, a mai declarat președintele Consiliului JUdețean Arad, Iustin Cionca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a președintelui Consiliului JUdețean Arad, Iustin Cionca.