Arad: Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și secretarul interimar al formațiunii, Paul Stănescu, sâmbătă la Arad. 3 candidați pentru șefia PSD Arad: Dorel Căprar, Mihai Fifor și Ioan Flonta

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și secretarul interimar al formațiunii, Paul Stănescu, sunt așteptați, sâmbătă la Arad, unde organizația județeană își va alege din nou conducerea, dupăce alegerile care au avut loc pe data de 7 februarie au fost anulate de conducerea centrală.

Alegerile vor avea loc în sala de Conferințe a Hotel Continental, cu începere de la ora 10.

În cursa pentru conducerea partidului au intrat deputatul Dorel Căprar, cel care a condus organizația de 10 ani și a fost reales la alegerile anulate, senatorul Mihai Fifor, fost ministru și vicepremier în Guvernele PSD și Ioan Flonta, unul dintre membrii fondatori ai PSD Arad. În vârstă de 63 d ani, Ioan Flonta a fost consilier personal al ministrului agriculturii Petre Daea. A deținut mai multe funcții de conducere în instituții publice, iar în înainte de 1989 a fost timp de 4 ani viceprimar al comunei Zărand, funcție pe care o deținea la Revoluție.

Pe lângă susținerea vechii gărzi a PSD, Ioan Flonta ar putea fi și soluția de compromis între taberele Căprar și Fifor, care s-au atacat contanst în ultimele zile.

Dorel Căprar a anunțat că a contestat decizia prin care conducerea centrală a PSD a anulat alegerile din data de 7 februarie.