Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a declarat, luni, în prima reacție dupăce, la Arad, PSD a ieșit pe locul 3 la alegerile europarlamentare, că partidul a realizat mai puţin decât şi-a propus, dar are convingerea că social-democraţii vor încheia „victorioşi” ciclul alegerilor în 2020.

Într-o postare pe contul său de Facbook, Dorel Căprar, mai spune va încadra aceste alegeri într-un ciclu politic pe care PSD l-a început victorios în 2016 cu Alegerile Parlamentare şi îl va încheia la fel victorios, în 2020.

MESAJUL COMPLET

„Iată încheiat acest proces al Alegerilor Europarlamentare, în care am realizat mai puțin decât ne-am propus. Voi încadra aceste alegeri într-un ciclu politic pe care l-am început victorioși în 2016 cu Alegerile Parlamentare și îl vom încheia, sunt convins, la fel victorioși, în 2020. Rămâne să ne analizăm minusurile și să luăm partea bună a acestui rezultat: el este o atenționare pentru ce trebuie să devenim din punct de vedere politic. Voi trece peste șabloane și nu voi mulțumi de această dată decât celor care ne-au votat. Rămânem împreună! Celorlalți alegători , chiar nemultumindu-le acum le promit că vom căuta să îi mulțumim prin preocuparea noastră pentru mai binele tuturor românilor. Sper să găsim pe viitor și limbajul cu care să fim credibili în această direcție. Cu siguranță acest rezultat ne face să ne dorim să fim mai buni. Vom fi! De azi ne întoarcem intreaga atenție spre județul și municipiul Arad. Aradul are nevoie de o alternativă politică, care să îl scoată din starea tristă în care l-au adus conducătorii ultimilor ani. Acesta rămâne dezideratul nostru principal în următoarea perioadă”, a scris președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar pe contul său de Facebook.

Iată încheiat acest proces al Alegerilor Europarlamentare, în care am realizat mai puțin decât ne-am propus. Voi încadra…

Publicată de Dorel Gheorghe Caprar pe Luni, 27 mai 2019