Arad: Primarul din Tunis, capitala Tunisiei, și ambasadorul țării în România, la Arad. Câți studenți tunisieni există în Arad

Primarul orașului Tunis, capitala Republicii Tunisia, Souad Abderrahim, și Ambasadorul Tunisiei la București. Excelența Sa, Raja Jhinaoui Ben Ali, au fost (miercuri) la Arad, ocazie cu care cei 2 oficiali tunisieni au fost primiți decătre Prefectul Aradului, Florentina Horgea.

Discuțile s-au concentrat asupra dorinței de a intensifica relațiile între reprezentanți ai comunităților din cele două țări, pe diferite paliere unde există deja anumite colaborări, cum ar fi educația ori turismul, a declarat prefectul Florentina Horgea, care a dat ca exemplu faptul că în cele două universități arădene învață peste 100 de studenți tunisieni, ceea ce, în viziunea ambelor părți, poate constitui cea mai importantă punte de legătură între cele două comunități, se arată pe contul de Facebook al Prefecturii Arad.

Prefectul Județului Arad, doamna Florentina HORGEA a avut o întrevedere cu primarul capitalei Tunisiene și cu…

Publicată de Instituția Prefectului – Județul Arad pe Miercuri, 18 septembrie 2019

Prefectul și-a exprimat deschiderea și susținerea față de orice inițiativă de colaborare în domeniul economic, al educației ori al schimburilor culturale.

Sursa info-foto: Prefectura Arad Facebook