Arad: Primarul, poliţistul şi taximetristul din cunoscutul serial tv „Las Fierbinţi” vin, miercuri, la Teatrul de Vară din Arad 

Primarul, poliţistul şi taximetristul din cunoscutul serial tv „Las Fierbinţi” vin la Teatrul de Vară din Arad. Leonid Doni, Gheorghe Ifrim şi Marius Chivu prezintă la Arad, miercuri, 10 iulie, cu începere de la ora 20, comedia „Insomniacii”.

Comedia „Insomniacii” prezintă trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste, spun organizatorii despre această comedie.

Teatrul de Vară se află la sediul Centrului Cultural Judeţean Arad pe strada George Bariţiu, nr 16, iar spectacolele vor avea loc, până în cursul lunii augist, în fiecare zi de miercuri cu începere de la ora 20. Biletele costă 5 lei și pot fi cumpărate de la locul spectacolului.

Sursa foto: Centrul Cultural Județean Arad