Arad: Profesorul Marius Gondor revine la conducerea Inspectoratului Școlar Arad

Profesorul Marius Gondor revine la conducerea Inspectoratului Școlar Arad. În condițiile în care delegarea inspectorului școlar general adjunct Anca Stoenescu a expirat, iar între timp s-a schimbat și Guvernul din PSD în PNL, ceea ce se bănuia s-a întâmplat: s-a schimbat și șeful Inspectoratului Școlar.

Imagine
Marius Gondor a fost numit prin detașare în interesul învățământului, în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Arad, printr-un ordin semnat decătre ministrul Educației și Cercetării Cristina Monica Anisie.
 
Marius Gondor a fost în ultima perioadă de timp directorul Colegiului Național “Vasile Goldiș” Arad, a fost deputat în Parlamentul României și a mai ocupat funcția de inspector școlar general la ISJ Arad în perioada 2005-2008.
 
Conform șefului Inspectoratului Școlar Arad, prof. Marius Gondor, „misiunea încredințată azi se va desfășura sub semnul unui management profesionist, al transparenței și predictibilității și nu în ultimul rând sub semnul unei comunicări eficiente și permanente cu toți actorii din educație”. 
 
„Dimensiunile competenței profesionale și anume cea de specialitate, psihopedagogică, psihosocială și managerială mă fac cred în dezvoltarea unei linii de inovație a managementului educațional centrat pe problemele actuale ale învățământului arădean. Cred cu tărie că Inspectoratul Școlar Județean trebuie să fie un partener al tuturor unităților de învățământ, al tuturor comunităților locale arădene și are datoria să genereze un management educational profesionist și eficient, în interesul elevilor, la nivelul tuturor școlilor din județul Arad”, a mai declarat noul inspector școlar general, Marius Gondor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.