Arad: Radio România, un nou spectacol incendiar, la propriu, vineri, în fața Primăriei Arad

Spectacolele Radio România „Eu aleg România” continuă vineri la Arad și duminică Timișoara.

Spectacolele Radio România „Eu aleg România” continuă vineri la Arad și duminică Timișoara.

Cea de-a doua serie de spectacole de susținere a proiectului Eu Aleg România – Istoria românilor în 100 de momente esentiale , prezentată la Arad și Timișoara, reia temele istorice ale show-urilor precedente, argumentate coregrafic și muzical, oferind momente spectaculoase de teatru și coregrafii de foc pe muzică live, dar pe o temă generală
diferențiată, prin tematică și repertoriu, de conținutul spectacolelor de vernisaj.

Spectacolele se constituie în evenimente puternice în stilul concertelor live de muzică veche, însoțite de coregrafii și teatru medieval, prezentate la cele mai pretențioase festivaluri cu temă de reconstituire istorică. Radio România prezintă la Arad și Timișoara un nou spectacol comun al muzicienilor și dansatorilor din trupa de world music Peregrinii și al actorilor și jonglerilor din trupa Deep6 Project.

Cronici de Lumină este titlul noului spectacol original, realizat special pentru proiectul Radio România. Peregrinii asigură repertoriul și interpretarea Live, iar trupa Deep6 completează interpretând momentele de foc și lumină. Durata spectacolului prezentat vineri, 19
octombrie la Arad și duminică, 21 octombrie la Timișoara, este de o oră. Scenariul acestui show, diferit de primele spectacole de la vernisaj, este de asemenea construit pe tema istorică a proiectului Eu Aleg România.

La Arad, spectacolul are loc vineri, 19 octombrie, pe platoul din fața Palatului Adminsitrativ, cu începere de la ora 19, iar la Timișoara va fi duminică, 21 octombrie, tot de la ora 19, în Piața Sf. Gheorghe.