Arad: „Rețeaua Solidarității”, coordonată de către vicepreședintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea

„Rețeaua Solidarității” este coordonată de către vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Arad, Sergiu Bîlcea, iar din structura de conducere mai fac parte și directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, Erika Stark, şi director Direcției de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Arad, Oana Pârvulescu.

Decizia a fost luată decătre Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Echipa de coordonare se va preocupa de colectarea, gestionarea şi distribuirea ajutoarelor materiale către beneficiari, aşa cum sunt definiţi aceştia în Regulamentul „Reţelei Solidarităţii”.

Arădenii care sunt în carantină sau izolare şi au nevoie de ajutor, persoanele vulnerabile pot apela la ajutor din partea „Reţelei Solidarităţii”, la numerele de telefon 0787806562 (municipiu) şi 0257983 (judeţ). Ei vor fi sprijiniţi de angajaţii DGASPC şi DAS şi de către echipe de voluntari. De asemenea, „Reţeaua Solidarităţii” va încuraja donaţiile atât pentru dotarea spitalelor, cât şi pentru alimente destinate persoanelor vulnerabile.
Numerele de telefon la care puteți cere ajutor sau vă puteți oferi ajutorul sunt publicate și pe contul de Facebook al Consiliului Județean Arad.