Arad: Sala Sporturilor din Arad, transformată într-un „imens studio tv pentru ultima semifinală Eurovision”

Sala Sporturilor din Arad, unde are loc, duminică, ce de-a doua semifinală EUROVISION, a fost transformată într-un „imens studio tv pentru ultima semifinală Eurovision”.

Cea de-a doua semifinală EUROVISION România are loc duminică la Arad.

Evenimentul, care este organizat decătre Televiziunea Română, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad, are loc la Sala Sporturilor „Victoria” din municipiul Arad, care a fost transformată atât de mult încât organizatorii spun că aceasta va fi de nerecunoscut.

Directorul TVR Timişoara, Andrei Boroşovici, a declarat, vineri, în cadrul unei conferință de presă care a avut loc la Primăria Arad, că Sala Sporturilor „a fost transformată într-un imens studio, fiind împachetată în pânză neagră”, ceea ce va ajuta la creşterea calităţii sunetului.

„În ultimii ani, TVR a încercat să scoată acest eveniment din platou, să ieşim către public, în diferite oraşe ale ţării, pentru ca toată lumea să poată să vadă Eurovisionul. Mă bucur că autorităţile locale şi judeţene din Arad au înţeles că acest spectacol este al tuturor şi sper ca pe viitor să nu punem o barieră aici, ci să dezvoltăm show-ul în vestul ţării”, a mai declarat Andrei Boroșovici.

În direct la tv și online

Showul de la Arad va fi transmis în direct pe canalele TVR 1, TVR Moldova, TVR Internaţional şi TVR HD, și pe platorma online tvrplus.ro, cu începere de la ora 21.00.

Arad: Cântărețul italian Alessandro Canino va susține recitalul serii la semifinala EUROVISION, care are loc la Arad. Primăria vrea ca anul viitor TVR să organizeze un spectacol chiar și mai mare în Arad