Arad: Scandalul cu trafic de droguri de mare risc, în care a fost reținut fiul lui Andrei Pleșu, schimbă programul. Marele om de cultură nu mai ajunge la Arad

Scandalul cu trafic de droguri de mare risc, în care fiul Andrei Pleșu, Mihai Pleșu, a fost reținut, schimbă programul tatălui său.

Andrei Pleșu era unul dintre cele mai mari nume de la Festivalul de Științe Umaniste „Conferințele Dilema Veche” și era așteptat, sâmbătă și duminică, la Arad.

Primăria și Centrul Municipal de Cultură au anunțat, sâmbătă după masă, că „din motive personale cu totul neașteptate, Andrei Pleșu a fost nevoit să contramandeze astăzi, 6 aprilie, participarea sa la Conferințele Dilema veche. Andrei Pleșu și organizatorii Conferințelor își cer scuze admirabilului public arădean pentru eventualul inconvenient cauzat de acest anunț. Programul anunțat al Conferințelor Dilema veche continuă așa cum a fost anunțat, ajustîndu-se în consecința absenței d-lui Andrei Pleșu”.

Cu toate că în comunicatul municipalității se confirmă doar absența pentru ziua de sâmbătă, conform unor informații, Andrei Pleșu nu ajunge nici duminică la Arad.