Arad: Semiremorcă de TIR cu mai multe nereguli, descoperită de către polițiștii de frontieră județul Arad. Ce probleme avea

O semiremorcă de TIR care avea nereguli a fost descoperită decătre polițiștii de frontieră de la Vărșand, din județul Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, remorca făcea parte dintr-un ansamblu rutier cu numere de Polonia, condus de un cetăţean de 42 de ani din Belarus.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de şasiu a semiremorcii înscrisă în certificatul de înmatriculare, prezentat la control, nu corespunde cu seria de şasiu aplicată pe semiremorcă. De asemenea, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că semiremorca are certificatul de înmatriculare suspendat, deoarece inspecţia tehnică periodică este expirată.

Bărbatul este anchetat pentru săvârșirea infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz.