Arad: Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de secretar general al PSD. Are contracandidați

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, care este și purtătorul de cuvânt al partidului la nivel național, dar și președintele Consiliului Național al PSD, a anunțat, miercuri, pe contul său de Facebook că a luat hotărârea să candideze în cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru funcția de secretar general PSD.

„În aceste momente deloc ușoare pentru partid, vreau să mă implic mai mult, să muncesc mai mult și să fiu alături de colegii mei. Cred că pot face cel mai bine toate aceste lucruri din funcția de secretar general, parte dintr-o echipa pe care votul colegilor o va decide. Congresul PSD este cel mai bun moment de a-mi legitima prin vot poziția în cadrul partidului. Am discutat deja cu mulți colegi despre acest lucru și privesc cu încredere la competiția ce va avea loc sâmbătă”, a mai scris Mihai Fifor.

Am luat hotărârea să candidez în cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru funcția de secretar general PSD….

Publicată de Fifor Mihai pe Miercuri, 26 iunie 2019

Până în acest moment, şi-au anunţat candidatura la aceeaşi funcţie preşedintele TSD, Gabriel Petrea, şi fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu. De asemenea, social-democraţii braşoveni au anunţat că îl susţin pe liderul organizaţiei judeţene, senatorul Marius Dunca, pentru funcţia de secretar general al PSD, o decizie în acest sens fiind luată joi de Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene PSD Braşov.

La Congresul PSD din 29 iunie vor fi aleşi preşedintele partidului, preşedintele executiv şi secretarul general şi va fi modificat statutul partidului.