Arad: Senatorul PSD Arad, vicepremierul Mihai Fifor, propus ministru interimar al Afacerilor Interne. Motivul

Senatorul PSD Arad, vicepremierul Mihai Fifor, a fost propus, marți, decătre premierul Viorica Dăncilă ca să preia interimar funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

Măsura vine dupăce Nicolae Moga a anunţat, tot marţi, că a demisionat din funcţia de ministru al Afacerilor Interne, pe fondul scandalului în care poliția a gestionat situația de la Caracal, unde 2 tinere au fost răpite, violate și ucise de un bărbat.

Nicolae Moga a declarat că a luat această hotărâre pentru, cităm, a salva o parte din prestigiul puternic afectat în urma unei activităţii deficitare a unor angajaţi ai ministerului. care au fost destituiţi sau urmează să fie sancţionaţi.

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, a deținut 1 mandat de ministru al economiei și 2 mandate de ministru al Apărării Naționale, din cel de-al doilea mandat dându-și demisia pentru a se implica mai mult în activittea politică, dar a fost și prim ministru interimar înaintea actualului premier.

Senatorul PSD Arad Mihai Fifor este secretar gneral al PSD, președinte Consiliului Național al partidului și purtător de cuvânt al nivel național al social-demcraților.