Arad: Supărat că nu a putut deschide ușa de la bloc, i-a dat foc. Polițiștii l-au reținut imediat

Un bărbat de 27 de ani din Maramureș a fost reținut decătre polițiștii din Arad, după ce supărat că nu îi funcționa cartela de deschidere a ușii de la intrarea în bloc a incendiat ușa, a trimis mai multe mesaje de amenințare președintelui blocului, iar apoi a dispărut.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii Secției 2 Micălaca cercetează un tânăr de 27 de ani, din județul Maramureș, bănuit de distrugere prin incendiere și amenințare. În baza probatoriului administrat s-a stabilit că tânărul locuia fără forme legale într-un imobil de pe strada Simfoniei, și în noaptea de 21/22 ianuarie a.c., ar fi turnat o substanță inflamabilă pe ușa blocului, după care ar fi incendiat-o”.

„După săvârșirea faptei, tânărul ar fi trimis mai multe mesaje de amenințare președintelui blocului, după care a dispărut. Polițiștii au identificat și depistat tânărul în cauză, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere prin incendiere și amenințare”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.