Arad: Tânăr de 20 de ani, arestat preventiv, după ce a comis mai multe infracțiuni în serie

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Bârsa, județul Arad, a fost arestat preventiv pentru 30  de zile, după ce a comis mai multe infracțiuni în lanț.

 
Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „tânărul ar fi sustras de pe raza localității Șușani un autoturism lăsat neasigurat și cu cheile în contact, cu care s-ar fi deplasat pe raza localităților Prunișor și Sebiș, după care ar fi derapat într-un șanț. Tânărul ar fi abandonat autotursmul, ar fi demontat plăcuțele cu numărul de înmatriculare și ar fi luat cheile din contact și documentele autoturismului, după care, în aceeași noapte, s-ar fi deplasat în localitatea Ignești unde, găsind un autoturism neasigurat, cu cheile în contact, l-ar fi sustras și s-ar fi deplasat în localitatea Craiva, unde l-ar fi vândut cu 50 de euro”.
 
„Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și ambele autoturisme au fost avariate”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.
 
Bărbatul este cercetat pentru furt calificat, furt în scop de folosință, conducere fără permis și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.