Arad: Târgul de Paște din Arad, anulat pentru a limita răspândirea noului coronavirus

Târgul de Paști de la Arad, care ar fi trebuit să aibă loc în cursul lunii aprilie, a fost anulat din cauza măsurilor luate pentru a limita răspândirea noului coronavirus COVID-19, a anunțat, joi, Centrul Municipal de Cultură, care ar fi trebuit să organizeze evenimentul.

De alfel, după publicarea în Monitorul Oficial a Decretului privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, toate evenimentele programate în lunile martie și aprile au fost anulate. Au fost anulate toate proiecțiile de filme programate la cele trei cinematografe ale municipalității din Arad.

De asemenea, au fost anulate piesele de teatru de păpuși care au loc în a doua sâmbătă a fiecărei luni la cinematograful din Grădiște.

În perioada stării de urgență, activitatea Centrului Municipal de Cultură nu va fi întreruptă, urmând ca angajații să își desfășore munca de zi cu zi la birou, respectând deciziile Comitetului Local pentru Situații de Urgență, fiind asigurate materialele destinate igienei. De asemenea, în instituție sunt asigurate soluții pentru dezinfecția frecventă a clanțelor ușilor, precum și a altor suprafețe cu grad mare de contact.

Centrul Municipal de Cultură Arad face un apel la cetățeni ca, în aceasta perioadă, să respecte recomandările generale privind prevenirea infecției cu Coronavirus (COVID-19) transmise pe toate canalele media de Grupul de Comunicare Strategică.