Arad: Teatrul Clasic „Ioan Slavici” joacă, luni seara, la Festivalul “Zile și nopți de teatru la Brăiala”

Spectacolul “Tatăl”, produs decătre Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad, este prezentat, luni seara, în cadrul Festivalului “Zile și nopți de teatru la Brăiala”, un eveniment organizat de Teatrul „Maria Filotti”.

Spectacolul „Tatăl”, de Florian Zeller, în regia lui Radu Iacoban face parte din selecția ediției cu numărul XIII a festivalului brăilean, alături de spectacole ale teatrelor din Galați, Brăila, Botoșani, București și Shumen (Bulgaria).

Reprezentația din această seară a spectacolului „Tatăl” este programată la ora 20.30, în sala Studio a Teatrului „Maria Filotti”.

„Tema ediției este una incitantă, actuală și generoasă ca resurse ale selecției: „Criza familiei în lumea contemporană”. Ediția este una aniversară, fiind dedicată sărbătoririi a 70 de existență a teatrului nostru ca instituție profesionistă de spectacole și a 100 de ani de la donarea acestei superbe clădiri, urbei Brăilei, de către filantropul Dumitru Ionescu, fost primar al Brăilei” – spun organizatorii evenimentului. Festivalul este, de asemenea, dedicat memoriei regizoarei Cătălina Buzoianu.

Sursa foto: Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad