Arad: Tentativă de viol asupra unei octogenare, chiar în centrul Aradului. Agresorul, reținut inițial de către cetățenii care treceau prin zonă, printre care un polițist local aflat în timpul liber

Un bărbat de 53 de ani din Hunedoara, recent eliberat din Penitenciarul Arad, este cercetat dupăce a fost prins în flagrant când încerca să violeze o femeie octogenară, chiar pe o stradă dincentrul municipiului Arad, individul fiind reținut inițial decetățenii care trecea prin zonă, printre care un polițist local aflat în timpul liber.

Incidentul a avut loc luni în jurul orei 17, a anunțat, luni seara, Poliția Locală Arad, pe Bulevardul Vasile Milea.
Conform Poliției Locale Arad, bărbatul, care mai fusese încarcerat pentru tâlhărie, a fost încătușat de polițiștii locali, dupăce a fost semnalat ca autor al unei tentative de viol în desfășurare asupra unei octogenare.
Alerta a fost dată de un polițist local, aflat în afara orelor de program, care era în zonă la momentul incidentului. Până la sosirea agenților Poliției Locale, bărbatul, originar din Hunedoara, a fost reținut de cetățenii care treceau pe stradă la acea oră.

Bărbatul era în atenția Poliției Locale

Bărbatul se afla în atenția polițiștilor locali pentru o comiterea unui șir de abateri pentru care a fost sancționat contravențional și fusese atent monitorizat inclusiv  pe durata derulării evenimentelor ocazionate de ediția din acest an a Zilelor Aradului.
Individul a fost predat Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

Comunicatul complet al Poliției Locale Arad

Un individ recent eliberat din Penitenciarul Arad, unde fusese încarcerat pentru tâlhărie, a fost încătușat de polițiștii locali cu atribuții de liniște publică luni, 23 septembrie 2019, după ce, în jurul orei 17.00, a fost  semnalat ca autor al unei tentative de viol în desfășurare asupra unei octogenare, pe bulevardul Vasile Milea din municipiu. Alerta a fost dată de un polițist local, aflat în afara orelor de program, aflat în zonă la momentul incidentului. Până la sosirea colegilor acestuia, L.R., originar din Hunedoara, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut de cetățenii care treceau pe stradă la acea oră. Bărbatul se afla în atenția polițiștilor locali pentru o comiterea unui șir de încălcări ale HCLM 162/2006 pentru care a fost sancționat contravențional și fusese atent monitorizat inclusiv  pe durata derulării evenimentelor ocazionate de ediția din acest an a  Zilelor Aradului. Pentru continuarea cercetărilor, L.R. a fost predat, pe bază de proces-verbal, Poliției Naționale.